Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το αγαθό υπηρεσιών σας, και ερχόμαστε σε επαφή με για έναν μακρύ, η ψυκτική μηχανή κύβων σας αξιόπιστη -- Σύμβουλος, Κόσοβο

—— Σύμβουλος από Κόσοβο

Επειδή μηχανή κολόνων πάγου CBFI, ψυκτική μηχανή κύβων, ποιοτικό αγαθό κρύων δωματίων. έτσι επιλέγω την επιχείρησή σας

—— Haitham από τη Σαουδική Αραβία

Emily - ελπίζω ότι είστε υγιείς και ευτυχείς. Είμαι ευτυχής να λάβω όλα τα εμπορευματοκιβώτια κρύων δωματίων και φαίνεται πολύ καλό όπως εμείς ανέμεινε. Ευχαριστίες σκουριασμένες.

—— Σκουριασμένος καφετής από το ασβέστιο, ΗΠΑ

η μηχανή κολόνων πάγου πάγου λειτουργεί καλά τις ευχαριστίες

—— Ismaila Silue

με επιτρέψτε να σας ενημερώσω, ότι και τα καίσια συγκεντρώνονται και ο δωρεοδόχος μας είναι πολύ ικανοποιημένος! ευχαριστίες για καλή συνεργασία!

—— Malkhaz Bregadze

είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την ποιότητα της εργασίας που γίνεται από CBFI για την κατασκευή και την εγκατάσταση του ψυκτήρα και τα πιό δροσερά δωμάτια στη δυνατότητά μας στο Σικάγο

—— Soni

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Η Co. Icesource Guangzhou, το ΕΠΕ (εμπορικό σήμα CBFI), ένας πρωτοπόρος στη μεγάλης κλίμακας βιομηχανία εξοπλισμού ψύξης φρέον και κατασκευής πάγου, μεγάλοι εγκαταστάσεις πάγου και ένας φορέας παροχής υπηρεσιών λύσης εφαρμοσμένης μηχανικής κρύας αποθήκευσης, είναι καινοτόμος και επιχειρηματική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ενσωματώνει την έρευνα, το σχέδιο, την κατασκευή, τις πωλήσεις, και την υπηρεσία μεταπωλήσεων ενός μεγάλης κλίμακας εδώδιμου εξοπλισμού κατασκευής πάγου, του μεγάλης κλίμακας βιομηχανικού εξοπλισμού κατασκευής πάγου, του εμπορικού κατασκευαστή πάγου υψηλών σημείων, του πλήρους συστήματος κατασκευής πάγου και του μικρού και μεγάλου προγράμματος κρύας αποθήκευσης. Τα κύρια προϊόντα είναι διάφορα είδη παγοποιητικής μηχανής (άμεσος-δροσίζοντας μηχανή κολόνων πάγου, μηχανή κολόνων πάγου, ψυκτική μηχανή σωλήνων, ψυκτική μηχανή κύβων, ψυκτική μηχανή νιφάδων, ψυκτική μηχανή πιάτων, καθαρή ψυκτική μηχανή και πλήρως αυτοματοποιημένες εγκαταστάσεις πάγου). Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στα τρόφιμα, την αλιεία, τη λιανική πώληση, τα φρούτα και λαχανικά, τα υδρόβια προϊόντα, τις χημικές ουσίες, ιατρικός, την κατασκευή, τα μεταλλεύματα και άλλους τομείς για την ψύξη, την αποθήκευση και τη συντήρηση.

   

  Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Το εργοστάσιό μας

   

  Τμήμα ποιοτικής διαχείρισης CBFI

   

  Το τμήμα ποιοτικής διαχείρισης CBFI είναι μια σημαντική μέθοδος ελέγχου για την ποιότητα επεξεργασίας. Εξόπλισε με τους πιό προηγμένους εξοπλισμούς επιθεώρησης τις επαγγελματικές συσκευές ελέγχου, μπορεί να παρέχει τα ακριβή στοιχεία αναφοράς για να επιλέξει το καταλληλότερα υλικό και τα εξαρτήματα, τα οποία επίσης αποτελεσματικά ελέγχουν την ποιότητα μερών. Εκτός αυτού, παρέχει επίσης τις ψηφιακές πληροφορίες για τους μηχανικούς και τον ποιοτικό ελεγκτή για να καθορίσει το εφικτό για τα ανταλλακτικά μετά από την επεξεργασία.

   

  Αυτό είναι η επεξεργασία εργασίας του ποιοτικού ελέγχου.

   

  Σταθερός ποιοτικός προμηθευτής Chooing. Μετά από να αγοράσουμε την πρώτη ύλη, που η δοκιμή εάν αποδεικνύεται καλά, κατόπιν θα τακτοποιήσουμε αυτό τον επιλέξιμο matrial ότι μπαίνω σε αποθήκη εμπορευμάτων.

   

  Όταν η μηχανή τελειώνει και μπαίνει σε τις εξεταστικές συνθήκες εργασίας. Κάθε εργαζόμενος θα είναι αρμόδιος για τον εξοπλισμό τους. Θα δώσουν έξω την εξεταστικά ημερομηνία και τα αποτελέσματα γεγονότος. Μετά από την παρουσίαση αποδείξεων η εξεταστική ημερομηνία είναι συμφωνία με τα πρότυπα παράδοσης. Κατόπιν το τμήμα ποιοτικής διαχείρισης CBFI θα επιτρέψει αυτό τον εξοπλισμό που πηγαίνει στο τμήμα και την αναμονή συσκευασίας για τον καθαρισμό και τη συσκευασία.

   

  Πριν από την παράδοση, το τμήμα ποιοτικής διαχείρισης CBFI πρέπει να ελέγξει όλο τον όρο σημαδιών και συσκευασίας. Εάν είναι αποδειχθείτε ότι είναι συμφωνία με τα πρότυπα εξαγωγής και την απαίτηση του πελάτη. Κατόπιν θα επιτρέψουν ότι αυτός ο εξοπλισμός που μπήκε σε η περιοχή προϊόντων.

   

  Φυσικά το τμήμα ποιοτικής διαχείρισης CBFI έχει το δικαίωμα να κάνει τη δοκιμή δειγμάτων για κάθε βήμα παραγωγής για να σιγουρευτεί την ποιότητα των προϊόντων.

   

  CBFI σημαίνει τα οφέλη πελατών από Icesource. Θα φροντίσουμε την ποιότητα των προϊόντων.

   

 • OEM / ODM

  Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0ΜΗΝ ΠΑΡΕΧΕΤΕ OEM/ODM

 • Ε & Α

  Έρευνα & ανάπτυξη

   

  1. Τμήμα σχεδίου CBFI: Ο σχεδιαστής μας έχει περισσότερο από 8 έτη εμπειρίας στην ανάπτυξη της ψυκτικής μηχανής και του κρύου δωματίου, διαταγή 100% από το νεώτερο σχέδιο έπειτα που πρέπει να τεθεί στη γραμμή παραγωγής.

  2. Τμήμα παραγωγής CBFI: Οι όλοι εργαζόμενοί μας έχουν περισσότερο από 7 έτη εργασίας για να εξασφαλίσουν τα εμπορεύματά μας μέσα υψηλά - ποιότητα σε κάθε σημείο.

  3. Μονάδα παραγωγής CBFI: Η μηχανή συγκόλλησής μας προέρχεται από τις ΗΠΑ.

  4. Ευπρόσδεκτες διαταγές cOem και ODM!

   

  Μηχανή κατασκευαστών πάγου σφαιρών

  Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Αυτόματος-συσκευάζοντας μηχανή

  Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Henry Lin

Τηλ.:: 86-180 2621 9032

Φαξ: 86-20-39199299

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)