Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. Icesource Guangzhou, το ΕΠΕ (εμπορικό σήμα CBFI), ένας πρωτοπόρος στη μεγάλης κλίμακας βιομηχανία εξοπλισμού ψύξης φρέον και κατασκευής πάγου, μεγάλοι εγκαταστάσεις πάγου και ένας φορέας παροχής υπηρεσιών λύσης εφαρμοσμένης μηχανικής κρύας αποθήκευσης, είναι καινοτόμος και επιχειρηματική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ενσωματώνει την έρευνα, το σχέδιο, την κατασκευή, τις πωλήσεις, και την υπηρεσία μεταπωλήσεων ενός μεγάλης κλίμακας εδώδιμου εξοπλισμού κατασκευής πάγου, του μεγάλης κλίμακας βιομηχανικού εξοπλισμού κατασκευής πάγου, του εμπορικού κατασκευαστή πάγου υψηλών σημείων, του πλήρους συστήματος κατασκευής πάγου και του μικρού και μεγάλου προγράμματος κρύας αποθήκευσης. Τα κύρια προϊόντα είναι διάφορα είδη παγοποιητικής μηχανής (άμεσος-δροσίζοντας μηχανή κολόνων πάγου, μηχανή κολόνων πάγου, ψυκτική μηχανή σωλήνων, ψυκτική μηχανή κύβων, ψυκτική μηχανή νιφάδων, ψυκτική μηχανή πιάτων, καθαρή ψυκτική μηχανή και πλήρως αυτοματοποιημένες εγκαταστάσεις πάγου). Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στα τρόφιμα, την αλιεία, τη λιανική πώληση, τα φρούτα και λαχανικά, τα υδρόβια προϊόντα, τις χημικές ουσίες, ιατρικός, την κατασκευή, τα μεταλλεύματα και άλλους τομείς για την ψύξη, την αποθήκευση και τη συντήρηση.

ΚΙΝΑ Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

Εισαγωγή CBFI Company

ΚΙΝΑ Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Εταιρικό Προφίλ 1

 

Πιστοποιήσεις

ΚΙΝΑ Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Εταιρικό Προφίλ 2

 

Τιμή Enteprise

ΚΙΝΑ Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Εταιρικό Προφίλ 3

 

Οι συνεργάτες μας

ΚΙΝΑ Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Εταιρικό Προφίλ 4

 

Διαδικασία συσκευασίας

ΚΙΝΑ Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Εταιρικό Προφίλ 5

 

ΚΙΝΑ Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Εταιρικό Προφίλ 6

 

Το εργοστάσιό μας

 

Τμήμα ποιοτικής διαχείρισης CBFI

 

Το τμήμα ποιοτικής διαχείρισης CBFI είναι μια σημαντική μέθοδος ελέγχου για την ποιότητα επεξεργασίας. Εξόπλισε με τους πιό προηγμένους εξοπλισμούς επιθεώρησης τις επαγγελματικές συσκευές ελέγχου, μπορεί να παρέχει τα ακριβή στοιχεία αναφοράς για να επιλέξει το καταλληλότερα υλικό και τα εξαρτήματα, τα οποία επίσης αποτελεσματικά ελέγχουν την ποιότητα μερών. Εκτός αυτού, παρέχει επίσης τις ψηφιακές πληροφορίες για τους μηχανικούς και τον ποιοτικό ελεγκτή για να καθορίσει το εφικτό για τα ανταλλακτικά μετά από την επεξεργασία.

 

Αυτό είναι η επεξεργασία εργασίας του ποιοτικού ελέγχου.

 

Σταθερός ποιοτικός προμηθευτής Chooing. Μετά από να αγοράσουμε την πρώτη ύλη, που η δοκιμή εάν αποδεικνύεται καλά, κατόπιν θα τακτοποιήσουμε αυτό τον επιλέξιμο matrial ότι μπαίνω σε αποθήκη εμπορευμάτων.

 

Όταν η μηχανή τελειώνει και μπαίνει σε τις εξεταστικές συνθήκες εργασίας. Κάθε εργαζόμενος θα είναι αρμόδιος για τον εξοπλισμό τους. Θα δώσουν έξω την εξεταστικά ημερομηνία και τα αποτελέσματα γεγονότος. Μετά από την παρουσίαση αποδείξεων η εξεταστική ημερομηνία είναι συμφωνία με τα πρότυπα παράδοσης. Κατόπιν το τμήμα ποιοτικής διαχείρισης CBFI θα επιτρέψει αυτό τον εξοπλισμό που πηγαίνει στο τμήμα και την αναμονή συσκευασίας για τον καθαρισμό και τη συσκευασία.

 

Πριν από την παράδοση, το τμήμα ποιοτικής διαχείρισης CBFI πρέπει να ελέγξει όλο τον όρο σημαδιών και συσκευασίας. Εάν είναι αποδειχθείτε ότι είναι συμφωνία με τα πρότυπα εξαγωγής και την απαίτηση του πελάτη. Κατόπιν θα επιτρέψουν ότι αυτός ο εξοπλισμός που μπήκε σε η περιοχή προϊόντων.

 

Φυσικά το τμήμα ποιοτικής διαχείρισης CBFI έχει το δικαίωμα να κάνει τη δοκιμή δειγμάτων για κάθε βήμα παραγωγής για να σιγουρευτεί την ποιότητα των προϊόντων.

 

CBFI σημαίνει τα οφέλη πελατών από Icesource. Θα φροντίσουμε την ποιότητα των προϊόντων.

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

2001.10

Ο ιδρυτής Yang Hongbo και Vista οργάνωσης Zhang Shaozhi ερευνητικό εργαστήριο ψύξης και για να υποβάλει την έννοια της διατήρησης της ενέργειας και της προστασίας του περιβάλλοντος. Ο εργαζόμενος επιχείρησης μαζί με την επιχείρηση BUCO στη Γερμανία και έχει την τεχνική ανταλλαγή, άρχισε το πρώτο πρόγραμμα της διατήρησης της ενέργειας και το macine πάγου προστασίας του περιβάλλοντος στην Κίνα, αυτό πρόκειται να πει τη tecnological ανάπτυξη της μεγάλης μηχανής πιάτων πάγου.

 

2002.2

Vista το ερευνητικό εργαστήριο ψύξης εισήγαγε το πρότυπο πειράματος του ανταλλάκτη θερμότητας τύπων πιάτων από την επιχείρηση BUCO στη Γερμανία.

 

 

2002.4

Την πρώτη μηχανή δοκιμής της μηχανής πιάτων πάγου έχουν τελειώσει, άρχισε να κάνει το επίπεδο τοίχων πείραμα μεταφοράς θερμότητας αρχείων κυλίνδρων υγρό.

 

2002.11

Σύμφωνα με τα πειραματικά στοιχεία, η επιχείρηση αποκαθιστά και μεταρρυθμίζει την πρότυπη μηχανή, την υιοθετημένες ψύξη πολυ-βρόχων και τη θερμότητα ενιαίος-βρόχων για να συλλέξει το πείραμα πάγου. Κάναμε το πείραμα συλ:λέγω-πάγου για 1000 φορές ασταμάτητα χωρίς παύση της μηχανής.

 

2003.3

Οι πρώτοι 10 τόνοι ανά μηχανή HYH1 πιάτων πάγου ημέρας στην Κίνα μπαίνουν σε τον κόσμο. Προκειμένου να ευχαριστηθεί η υποστήριξη από την οικογένεια, η μηχανή καθορίστηκε μετά από τη σύζυγο Yang Hongbo fuonder - Haoyan Feng. Στο ίδιο χρόνο, ότι η μηχανή στάλη στο εθνικό κέντρο της τεχνικής επιθεώρησης για τη δοκιμή απόδοσης. Κάτω από τα εθνικά τον πρότυπα, thet επεξεργαστείτε τις δαπάνες 55kw στη μηχανή κατά παραγωγή του πάγου 1 τόνου έσωσε σε 45% την ηλεκτρική ενέργεια έναντι της μηχανής νιφάδων πάγου. Η επιχείρηση υπέβαλε αίτηση για ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στο ίδιο χρόνο, και πήρε την πιστοποίηση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας το 2006. Χαρακτήρισε την ωριμότητα της τεχνολογίας της επίπεδων μεταφοράς θερμότητας ταινιών κυλίνδρων τοίχων υγρών και της θερμότητας πολυ-βρόχων και ενιαίος-βρόχων για να συλλέξει τον πάγο.

 

2004.8

Οι ιδρυτές Yang Hongbo και η οργάνωση shaozhi Zhang η Vista Guangzhou ηλεκτρομηχανική Co. εξοπλισμού, ΕΠΕ, άρχισαν την παραγωγή και την πώληση της ψυκτικής μηχανής. Τα κύρια προϊόντα ήταν μηχανή νιφάδων πάγου, μηχανή πιάτων πάγου και μηχανή φραγμών πάγου. Μέσω της σε βάθος έρευνας τεχνολογίας της επίπεδων μεταφοράς θερμότητας κυλίνδρων τοίχων υγρών και της θερμότητας πολυ-βρόχων και ενιαίος-βρόχων για να συλλέξει την εφαρμογή τεχνολογίας πάγου, η επιχείρηση άρχισε την έρευνα πειράματος της μονάδας μεγάλων εδώδιμων ψυκτικών μηχανών και δροσίζοντας νερού χαμηλός-θερμοκρασίας.

 

 

2005.6

Το πείραμα των πρώτων 3 τόνων ανά μεγάλη εδώδιμη μηχανή CV3000 κύβων πάγου ημέρας ήταν επιτυχές (επίσης η πρώτη μεγάλη eible μηχανή κύβων πάγου στον κόσμο), και εκείνη η μηχανή στάλη στο εθνικό κέντρο της τεχνικής επιθεώρησης για τη δοκιμή απόδοσης. Κάτω από τα εθνικά πρότυπα, η κατανάλωση ισχύος εκείνης της μηχανής είναι 82kw όταν προϊόντα πάγος 1 τόνου, έναντι των μικρών εδώδιμων δαπανών 160kw ψυκτικών μηχανών όταν έσωσε το προϊόν πάγος 1 τόνου, αυτό τη ηλεκτρική δύναμη 51,2%. Υιοθέτησε το κυκλοφορώντας σύστημα το νερού κλείνω-τύπων, αυτό εκτός από 12 τόνους δροσίζοντας πύργων κατά παραγωγή του πάγου 1 τόνου. Η πρώτη μηχανή πωλήθηκε στα διάσημα επιχείρηση-Guangzhou Huang Zhenglong βοτανικά τρόφιμα Co.At τσαγιού Guangzhou ο ίδιος χρόνος, η γραμμή παραγωγής της μεγάλης εδώδιμης μηχανής κύβων πάγου ήταν οργάνωση.

 

2006.4

Το πείραμα του πρώτου υπερβολικά χαμηλού νερού θερμοκρασίας που καταψύχει μονάδα-VDS10 στην Κίνα ήταν επιτυχές, υιοθέτησε την άμεση τεχνολογία επέκτασης evporation και ψύξης πολυ-βρόχων και τη θερμότητα ενιαίος-βρόχων για να συλλέξει την τεχνολογία πάγου παρείχε επίσης 0,5 δροσίζοντας νερό χαμηλότερης θερμοκρασίας βαθμού centi. Επειδή η επιχείρηση έλεγξε κάθε διαδικασία εργασίας αυστηρά, κολλήστε στην αρχή της ποιότητας πρώτα, σύμφωνα με την έννοια της έρευνας και αναπτύξτε το techlonogy διατήρησης της ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος. Η kong-επενδυμένη η Hong επιχείρηση που είναι εξαιρετικά αυστηρή στο εργοστάσιο της τυποποιημένος-Hong Kong εξοπλισμού Jiadun Bread Company Yangzhou γίνεται ο πρώτος πελάτης, χαρακτήρισε τη συλλογή του νερού ψύξης χαμηλός-θερμοκρασίας εισάγει έναν νέο υψηλό αποδοτικό χρόνο διατήρησης της ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος. Στο ίδιο χρόνο, η οργάνωση επιχείρησης η μεγάλη γραμμή παραγωγής macine κολόνων πάγου (ψύξη πλήρης-φρέον)

 

2007.10

Vista Guangzhou η Co. εξοπλισμού ψύξης, ΕΠΕ κλάδος Panyu ήταν οργάνωση. Στο ίδιο χρόνο η επιχείρηση που υποβλήθηκε αίτηση για το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της εφεύρεσης της μεγάλης μηχανής κύβων πάγου και τον Οκτώβριο του 2009 έπρεπε να πάρει την πιστοποίηση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Η επιχείρηση άρχισε επίσης την έρευνα και την ανάπτυξη της μεγάλης μηχανής σωλήνων πάγου.

 

2008.2

Η επιχείρηση έγινε ο προμηθευτής των Ολυμπιακών Αγώνων, υπό τον όρο ότι οι αθλητές από 24 τομείς ανταγωνισμού με τον εδώδιμο πάγο.

 

2008.5

Οι πρώτοι 5 τόνοι ανά μηχανή σωλήνων πάγου ημέρας αναπτύχθηκαν επιτυχώς, και στάλη στο εθνικό κέντρο της τεχνικής επιθεώρησης (Guangzhou) για τη δοκιμή απόδοσης. Κάτω από τα εθνικά πρότυπα, η κατανάλωση ισχύος εκείνης της μηχανής είναι 81.3kw όταν προϊόντα πάγος 1 τόνου.

 

2009.

Η επιχείρηση γίνεται ο μεγαλύτερος προμηθευτής για το παγοποιείο γύρω από κάθε επαρχία στην Κίνα, δεδομένου ότι η επιχείρησή μας απαιτεί τους πελάτες που αγοράζουν τα προϊόντα πρέπει να περάσουν το QS, υιοθετούν συγχρόνως το νερό RO ο εξοπλισμός δυνατότητας για να παρέχουν το νερό και για να εξασφαλίσουν τον υγειονομικό του πάγου προκειμένου να ανταποκριθούν τα εθνικά υγειονομικά πρότυπα. Με τον τρόπο, ωθεί τον υγειονομικό τομέα πάγου στην ανάπτυξη της Κίνας forwad.

 

2009.

Οι πρώτοι 20 τόνοι ανά μηχανή σωλήνων πάγου ημέρας αναπτύχθηκαν. Εν τω μεταξύ, η επιχείρηση ανέπτυξε τους διαφορετικούς τύπους μηχανών μας με τον πάγο diamter σε 16mm, 22mm, 28mm και 35mm Εμπλούτισε τη σειρά μηχανών σωλήνων πάγου. Ο ειδικός ανεφοδιασμός θερμότητας χαμηλής πίεσης για τη μειωμένος τεχνολογία πάγου γίνεται ώριμος βαθμιαία και υγρό επιστρέφοντας στο συμπιεστή που παγώνει μακριά, τα οποία εξασφαλίζουν τη μακροπρόθεσμη αποτελεσματική λειτουργία της ψυκτικής μηχανής.

 

2010.3

Προκειμένου να απεικονιστεί ο επαγγελματισμός της Vista Guangzhou ηλεκτρομηχανικής Co. εξοπλισμού, το ΕΠΕ, η Co. εξοπλισμού ψύξης Guangzhou Icesource, LTD.Meanwhile, Co. Icesource (Μαλαισία), το ΕΠΕ καθιερώθηκε, άρχισε το ίδρυμα διακλαδίζεται oversea, καθιέρωσε το σύστημα της πώλησης, που εγκαθιστά την αποθήκευση, την ανίχνευση συμπιεστών και την υπηρεσία μεταπώλησης 360 βαθμού.

 

 

2010.5

Η επιχείρηση παρέχει στο origanizer του κόσμου EXPO της Σαγκάη τη μεγάλη μηχανή CV5000 κύβων πάγου eidlbe.

 

2010.8

Η πρώτη μη-αλατισμένη ψυκτική μηχανή τσαντών νερού εξετάστηκε επιτυχώς και στάλη στο εθνικό κέντρο της τεχνικής επιθεώρησης (Guangzhou) για τη δοκιμή απόδοσης. Κάτω από τα εθνικά πρότυπα, τα οποία δαπάνες 73.2kw μηχανών κατά τον παραγωγή του πάγου 1 τόνου. Αυτό το είδος μηχανής μπορεί να παραγάγει edilbe τον πάγο τσαντών.

 

 

2010.8

Η επιχείρηση καθιέρωσε το μεταπτυχιακό ερευνητικό εργαστήριο ψύξης με το πανεπιστήμιο της Νότιας Κίνας, και ήταν το πείραμα που βασίστηκαν και βάση πρακτικής σημαντικών σπουδαστών ψύξης του πανεπιστημίου της Νότιας Κίνας.

 

2011.3

Η πρώτη πλήρης-αυτόματη μηχανή φραγμών πάγου υιοθέτησε τον υψηλής απόδοσης εξατμιστήρα επιτροπής αλουμινίου εξετάστηκε επιτυχώς και στάλη στο εθνικό κέντρο της τεχνικής επιθεώρησης (Guangzhou) για τη δοκιμή απόδοσης. Κάτω από τα εθνικά πρότυπα, τα οποία δαπάνες 65.7kw μηχανών κατά τον παραγωγή του πάγου 1 τόνου. Αυτό το είδος μηχανής μπορεί να παραγάγει edilbe τις κολόνες πάγου.

 

2012.8

Ο κόσμος πρώτοι 100 τόνοι ανά ημέρα με τη μεγάλη γραμμή παραγωγής μηχανών φραγμών πάγου βάρους 100kgs κολόνων πάγου που υιοθέτησε το φρέον R507a όπως η ψυκτική ουσία εξετάστηκε επιτυχώς σε Tawau, Μαλαισία. Παρατήρησε το φρέον στα replae της αμμωνίας δεδομένου ότι η ψυκτική ουσία έχει εφαρμοστεί επιτυχώς στη μεγάλη μηχανή φραγμών. Αυτό βελτιώνει το περιβάλλον παγοποιείων (το τη σύστημα αμμωνίας θα δώσει έξω την αμμωνία κατά λειτουργία, έτσι πολύ διεγερτικό αέριο θα υπάρξει στην περιοχή εργασίας), το οποίο βλάπτει στο θαυμαστό μυαλό μας άμεσα) και αποτρέπει τους ανθρώπους και το preperty από την ύπαρξη ζημιά όταν διαρρέει η αμμωνία.

 

 

2013.4

Ο κόσμος δεύτερος 60 τόνοι ανά ημέρα με τη μεγάλη γραμμή παραγωγής μηχανών φραγμών πάγου βάρους 50kgs κολόνων πάγου που υιοθέτησε το φρέον R507a όπως η ψυκτική ουσία εξετάστηκε επιτυχώς σε Tawau, Μαλαισία.

 

 

2015

CBFI εκτιμήθηκε ως εθνική «επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας» και έλαβε το Guangdong πιστοποιητικό προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.

 

2016

CBFI ονομάστηκε «την οργάνωση επιχειρηματικής Ε&Α Guangzhou».

 

2017

«Guangdong το ερευνητικό κέντρο τεχνολογίας εφαρμοσμένης μηχανικής εξοπλισμού πάγου» παρατέθηκε.

 

2018

CBFI ονομάστηκε τη «σημαντική επιχείρηση στη επαρχία Γκουαγκντόνγκ». CBFI επιλέχτηκε ως «Guangdong καινοτόμος τοπ επιχείρηση 500 ικανότητας» και είναι η μόνη επιχείρηση στη βιομηχανία εξοπλισμού κατασκευής πάγου. CBFI έχει περάσει την πιστοποίηση του «συστήματος διαχείρισης πνευματικής ιδιοκτησίας». CBFI ονομάστηκε «το δημοφιλέστερο προμηθευτή διοικητικών μεριμνών κρύων αλυσίδων» από τη διεθνή αλιεία EXPO της Κίνας (Guangzhou).

 

2019

CBFI πέρασε την αναθεώρηση προσόντων Ηνωμένων Εθνών και έγινε ο εγγραμμένος προμηθευτής της παγκόσμιας αγοράς Ηνωμένων Εθνών, ο αριθμός μητρώου είναι 601126, εκτιμήθηκε ως “Best Employer Company στη επαρχία Γκουαγκντόνγκ”, και έφθασε σε μια στρατηγική συνεργασία με το διεθνή συμπιεστή γιγαντιαίο Bitzer. CBFI ονομάστηκε “το δημοφιλέστερο προμηθευτή διοικητικών μεριμνών κρύων αλυσίδων” από τη διεθνή αλιεία EXPO της Κίνας (Guangzhou).

 

2020

CBFI που επιλέγεται ως “κακία - πρόεδρος μονάδα GuangDong της ένωσης κρύων αλυσίδων”.

 

2021.11

Έλαβε το πιστοποιητικό οδηγιών MD και το PED πιστοποιητικό οδηγιών, και τα προϊόντα και ο εξοπλισμός μπορούν να μπούν στην αγορά της ΕΕ ομαλά και ανεμπόδιστος.

 

2021.12

Έλαβε το πιστοποιητικό οδηγιών MD και το PED πιστοποιητικό οδηγιών, και τα προϊόντα και ο εξοπλισμός μπορούν να μπούν στην αγορά της ΕΕ ομαλά και ανεμπόδιστος.

 

2021

Πέρασε την ειδική πιστοποίηση προσόντων εξοπλισμού «κατασκευή σωληνώσεων δοχείων πίεσης» και πιστοποίησης προσόντων εξοπλισμού «βιομηχανικής εγκατάστασης σωληνώσεων (GC2)» της ειδικής. Μεταξύ των πολλών κατασκευαστών εξοπλισμού ψυκτικών μηχανών στην Κίνα, Bingquan είναι μια από τις πολύ λίγες επιχειρήσεις που κρατούν τα ανωτέρω δύο πιστοποιητικά.

 

2021

Έλαβε το «της Κίνας επιχειρηματικής δυνατότητας συντήρησης και εγκατάστασης εξοπλισμού πιστοποιητικό επιπέδων» είναι η ενσωμάτωση της περιεκτικής ποιότητας όπως η διοικητική δυνατότητα και το τεχνικό επίπεδο επιχειρήσεων συντήρησης και εγκαταστάσεων εξοπλισμού ψύξης.

 

2021

Έλαβε τη «πιστοποίηση προμηθευτών εξοπλισμού συνεργασίας BITZER στρατηγική» για τέσσερα διαδοχικά έτη, και είναι ο μόνος στρατηγικός προμηθευτής εξοπλισμού συνεργασίας στην Κίνα.

 

2022.11

Έλαβε «ειδικεύτηκε, ειδική και νέα» πιστοποίηση προσόντων μικρομεσαίων επιχειρήσεων στη επαρχία Γκουαγκντόνγκ, και έχει γίνει η εμπροσθοφυλακή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στη χώρα μου και τη σπονδυλική στήλη των υψηλής ποιότητας μικρομεσαίων επιχειρήσεων

 

2022.12

Έλαβε το «πιστοποιητικό αξιολόγησης συστημάτων διαχείρισης πληροφορικοποίησης και ολοκλήρωσης εκβιομηχάνισης»

 

Κάθε χρόνο
CBFI γίνεται το μέλος της διεθνούς συσκευασμένης ένωσης πάγου Το μέλος και ο χρυσός προμηθευτής της ευρωπαϊκής συσκευασμένης ένωσης πάγου Το μέλος της συσκευασμένης ένωσης πάγου Αυστραλασίας.

 

Εμμένοντας στην επιχειρησιακή φιλοσοφία «επιτύχετε τους πελάτες, δημιουργεί την αξία», η επιχείρηση είναι δεσμευμένη στη βελτίωση απόδοσης προϊόντων, έχει επενδύσει στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων, και έχει εμμείνει πάντα στη διαβεβαίωση ποιότητας των προϊόντων, που προσπαθεί να χτίσει CBFI σε ένα γνωστό εμπορικό σήμα στη σφαιρική βιομηχανία εξοπλισμού κατασκευής πάγου.

 

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : CBFI

Αριθμός Υπαλλήλων : 101~300 people

Ετήσιες πωλήσεις : $180 Million-US$300 Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2004

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Product Range: Ice Machine & Cold Room

Location: Guangdong,China(Mainland)

BRANCH OFFICE: Philippines, Malaysia

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Πιστοποιήσεις