Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Ξαναγέμισμα του δωματίου κρύας αποθήκευσης εμβολίων

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το αγαθό υπηρεσιών σας, και ερχόμαστε σε επαφή με για έναν μακρύ, η ψυκτική μηχανή κύβων σας αξιόπιστη -- Σύμβουλος, Κόσοβο

—— Σύμβουλος από Κόσοβο

Επειδή μηχανή κολόνων πάγου CBFI, ψυκτική μηχανή κύβων, ποιοτικό αγαθό κρύων δωματίων. έτσι επιλέγω την επιχείρησή σας

—— Haitham από τη Σαουδική Αραβία

Emily - ελπίζω ότι είστε υγιείς και ευτυχείς. Είμαι ευτυχής να λάβω όλα τα εμπορευματοκιβώτια κρύων δωματίων και φαίνεται πολύ καλό όπως εμείς ανέμεινε. Ευχαριστίες σκουριασμένες.

—— Σκουριασμένος καφετής από το ασβέστιο, ΗΠΑ

η μηχανή κολόνων πάγου πάγου λειτουργεί καλά τις ευχαριστίες

—— Ismaila Silue

με επιτρέψτε να σας ενημερώσω, ότι και τα καίσια συγκεντρώνονται και ο δωρεοδόχος μας είναι πολύ ικανοποιημένος! ευχαριστίες για καλή συνεργασία!

—— Malkhaz Bregadze

είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την ποιότητα της εργασίας που γίνεται από CBFI για την κατασκευή και την εγκατάσταση του ψυκτήρα και τα πιό δροσερά δωμάτια στη δυνατότητά μας στο Σικάγο

—— Soni

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Ξαναγέμισμα του δωματίου κρύας αποθήκευσης εμβολίων

Η επιδημία που προκαλείται από το νέο ιό κορωνών είναι ακόμα οργιμένος σε όλο τον κόσμο, και είναι ικανοποιώντας ότι πολλές χώρες έχουν αναπτύξει ενεργά τα νέα εμβόλια κορωνών. Για να επιτύχει την ασυλία κοπαδιών ενάντια στο νέο coronavirus σε παγκόσμια κλίμακα, ο μόνος τρόπος είναι αυτή τη στιγμή να εμβολιάσει.

είδηση-ξαναγέμισμα του δωμάτιο-CBFI-IMG κρύας αποθήκευσης εμβολίων

Τα εμβόλια αναφέρονται στα εμβόλιο-όπως προληπτικά βιολογικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται για τον ανθρώπινο εμβολιασμό προκειμένου να αποτραπούν και να ελεγχθούν το περιστατικό και η επικράτηση των μολυσματικών ασθενειών. Είναι μεγάλης σημασίας στην προστασία των ανθρώπινων υγειών, και συσχετίζεται με τη εθνική οικονομία, τους οικονομικούς πόρους των ανθρώπων και τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων. Συγχρόνως, επειδή τα εμβόλια είναι βιολογικοί παράγοντες που προετοιμάζονται από τους μικροοργανισμούς ή τις τοξίνες, τα ένζυμα, τον ανθρώπινο ή ζωικό ορό, τα κύτταρά τους, κ.λπ., για την πρόληψη, τη διάγνωση, και τη θεραπεία, πρέπει να είναι κατάλληλα κατά τη διάρκεια της παραγωγής, της αποθήκευσης, της μεταφοράς, και της χρήσης τους. Οι όροι θερμοκρασίας παρέχουν την αντίστοιχη προστασία για να εξασφαλίσουν την άνοση επίδραση του εμβολίου.

Τα εμβόλια είναι εύθραυστα βιολογικά προϊόντα που είναι πολύ ευαίσθητα στη θερμοκρασία. Εάν το εμβόλιο δεν αποθηκεύεται κατάλληλα, οι ενεργοί πρωτεϊνικές και άλλες ουσίες στο εμβόλιο θα εξαφανιστούν, και είναι πιθανό να γίνει ένα άχρηστο εμβόλιο, που προκαλεί τη ζημιά στον εμβολιασμένο πληθυσμό. Επομένως, η κατάλληλη θερμοκρασία περιβάλλοντος αποθήκευσης των περισσότερων βιολογικών προϊόντων εμβολίων πρέπει να ελεγχθεί σε 2~8℃ σε όλη τη διαδικασία, και μερικά βιολογικά προϊόντα έχουν τις χαμηλότερες απαιτήσεις για την περιβαλλοντική θερμοκρασία μέχρι -20℃.

 

είδηση-CBFI-IMG

Η Co. εξοπλισμού ψύξης Bingquan Guangzhou, ΕΠΕ έχει εστιάσει στη βιομηχανία ψύξης για περισσότερο από δέκα έτη. Στον τομέα της κρύας αποθήκευσης, όχι μόνο διευθύνει την παραδοσιακή κρύα αποθήκευση roomdesign και τις πωλήσεις, αλλά και παρέχει στους πελάτες ένα πλήρες σύνολο σχεδίου προγράμματος, προμήθειας, εγκατάστασης, ανάθεσης, συντήρησης, και ελέγχου λειτουργίας. Με το κλειδί στο χέρι μηχανικές υπηρεσίες. Για την πρόσφατα-εφαρμοσμένη πιστοποίηση οι επιχειρήσεις στη βιομηχανία φαρμάκων, συμμορφώνονται αυστηρά με τους σχετικούς κανονισμούς και τα πρότυπα του κρατικού Οργανισμού Φαρμάκων και Τροφίμων στην ιατρική κρύα αποθήκευση, κατασκευάζουν την κρύα αποθήκευση υψηλής ποιότητας και υψηλών προτύπων roomprojects σχετική με τη βιομηχανία φαρμάκων, και συνεργάζονται με τις επιχειρήσεις για την πιστοποίηση να περάσουν του GSP και της κκπ κάποτε.

Ιατρικά roomis κρύας αποθήκευσης που χρησιμοποιούνται κυρίως για να αποθηκεύσουν τους διάφορους τύπους φαρμακευτικών προϊόντων που δεν μπορούν να συντηρηθούν υπό τους κανονικούς όρους θερμοκρασίας. Υπό τους όρους ψύξης χαμηλής θερμοκρασίας, τα φάρμακα δεν θα επιδεινωθούν και δεν θα γίνουν άκυρα, και η ζωή του προϊόντος στο ράφι των φαρμάκων θα παραταθεί. Χρησιμοποιείται ευρέως στα διάφορα φάρμακα, τα εμβόλια, το αίμα, τα φάρμακα, τα αντιδραστήρια, και τα βιολογικά προϊόντα. Για την αποθήκευση των ιατρικών εφοδίων, οι συνηθισμένες απαιτήσεις θερμοκρασίας για την ιατρική κρύα αποθήκευση roomare: σταθερή αποθήκευση θερμοκρασίας: 2~8℃ αποθήκευση χαμηλής θερμοκρασίας: -18~-30℃.

Τα συμβατικά roomhas κρύας αποθήκευσης τοποθετούν σε ράφι μόνο και αποθηκών εμπορευμάτων πόρτες, και η ίδια πόρτα αποθηκών εμπορευμάτων μοιράζεται μεταξύ των πωλήσεων και της επανάλειψης και του ελέγχου ξαναγεμίσματος.

Οπίσθιος-γεμισμένα roomhas κρύας αποθήκευσης Bingquan Guangzhou τα ψύξη μια κρύα αποθήκευση roomroom, και το μπροστινό μέρος της κρύας αποθήκευσης roomroom έχουν μια πόρτα. Ένα ράφι επανάληψης τακτοποιείται στο μέτωπο του διαμερίσματος ψυγείων, ένα ράφι ξαναγεμίσματος τακτοποιείται στο οπίσθιο τμήμα του διαμερίσματος ψυγείων, και ένα κανάλι ελέγχου τακτοποιείται μεταξύ του ραφιού επανάληψης και του ραφιού ξαναγεμίσματος. Μια πόρτα ξαναγεμίσματος ανοίγουν στην πλευρά του διαμερίσματος ψυγείων, και η πόρτα ξαναγεμίσματος επικοινωνεί με το κανάλι ελέγχου. Κατά τη συμφωνία ή ξαναγέμισμα των αγαθών, τον έλεγχος δεν μπορεί να έχει επιπτώσεις ή να παρεμποδίσει την προηγούμενες επανάλειψη και τις πωλήσεις. Συγχρόνως, το ξαναγέμισμα των αγαθών τοποθετείται στο ράφι ξαναγεμίσματος στην ίδια θερμοκρασία εκ των προτέρων, έτσι η συνέπεια της θερμοκρασίας προϊόντων μπορεί να εγγυηθεί.

είδηση-CBFI-ξαναγέμισμα του δωμάτιο-IMG κρύας αποθήκευσης εμβολίων

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ιατρικού δωματίου κρύας αποθήκευσης CBFI

1. Τα roomis κρύας αποθήκευσης που εξοπλίζονται με μια εφεδρική μονάδα ψύξης για να εξασφαλίσει ότι όταν σταματά η συνήθως χρησιμοποιημένη μονάδα λόγω μιας αποτυχίας, η λειτουργία της εφεδρικής μονάδας δεν έχει επιπτώσεις στην κανονική αποθήκευση των φαρμάκων, των εμβολίων, και των σχετικών προϊόντων και του εξοπλισμού στην αποθήκευση

2. Τα μηχανήματα και ο εξοπλισμός υιοθετούν τα εισαγόμενα μέρη και τα συστατικά, επίλεκτα υψηλής ποιότητας υλικά, και επιθεωρούν αυστηρά το εργοστάσιο, με λιγότερες αποτυχίες, χαμηλού θορύβου, την εξοικονόμηση ενέργειας και την δύναμη-αποταμίευση, και την αξιόπιστη λειτουργία

3. Το σύστημα ελέγχου ψύξης υιοθετεί την πλήρως αυτόματη τεχνολογία ελέγχου μικροϋπολογιστών ηλεκτρική για να ελέγξει αυτόματα, να καταγράψει και να ρυθμίσει τη θερμοκρασία και την υγρασία του χώρου αποθήκευσης. Είναι εξοπλισμένο με ένα όργανο καταγραφής θερμοκρασίας και υγρασίας με τους μεγάλης ακρίβειας αισθητήρες και μια συσκευή συναγερμών ελαττωμάτων για να εξασφαλίσει τα φάρμακα, τα εμβόλια και το σχετικό εξοπλισμό στη βιβλιοθήκη η κανονική αποθήκευση.

Σειρά θερμοκρασίας του διάφορου ιατρικού δωματίου κρύας αποθήκευσης

Βιβλιοθήκη εμβολίων: 0℃~8℃ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποθηκεύσει τα εμβόλια, τα φάρμακα, κ.λπ.

Βιβλιοθήκη ιατρικής: 2℃~8℃ για την αποθήκευση των φαρμάκων και των βιολογικών προϊόντων, κ.λπ.

Αποθήκευση αίματος: 5℃~1℃ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποθηκεύσει τα φαρμακευτικών και βιολογικών προϊόντα αίματος, κ.λπ.

Αποθήκη εμπορευμάτων μόνωσης χαμηλής θερμοκρασίας: -20℃~-30℃ για να αποθηκεύσει το πλάσμα, τα βιολογικά υλικά, τα εμβόλια, τα αντιδραστήρια, κ.λπ.

Υπερβολικά χαμηλή αποθήκευση θερμοκρασίας: -30℃~-80℃ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποθηκεύσει τον πλακούντα, το σπέρμα, τα βλαστικά κύτταρα, το πλάσμα, το μυελό των οστών, τα βιολογικά δείγματα, κ.λπ.

Χρόνος μπαρ : 2022-05-09 16:36:05 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Henry Lin

Τηλ.:: 86-180 2621 9032

Φαξ: 86-20-39199299

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)