Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Μέθοδοι αποθήκευσης και συντήρησης των αγροτικών προϊόντων

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το αγαθό υπηρεσιών σας, και ερχόμαστε σε επαφή με για έναν μακρύ, η ψυκτική μηχανή κύβων σας αξιόπιστη -- Σύμβουλος, Κόσοβο

—— Σύμβουλος από Κόσοβο

Επειδή μηχανή κολόνων πάγου CBFI, ψυκτική μηχανή κύβων, ποιοτικό αγαθό κρύων δωματίων. έτσι επιλέγω την επιχείρησή σας

—— Haitham από τη Σαουδική Αραβία

Emily - ελπίζω ότι είστε υγιείς και ευτυχείς. Είμαι ευτυχής να λάβω όλα τα εμπορευματοκιβώτια κρύων δωματίων και φαίνεται πολύ καλό όπως εμείς ανέμεινε. Ευχαριστίες σκουριασμένες.

—— Σκουριασμένος καφετής από το ασβέστιο, ΗΠΑ

η μηχανή κολόνων πάγου πάγου λειτουργεί καλά τις ευχαριστίες

—— Ismaila Silue

με επιτρέψτε να σας ενημερώσω, ότι και τα καίσια συγκεντρώνονται και ο δωρεοδόχος μας είναι πολύ ικανοποιημένος! ευχαριστίες για καλή συνεργασία!

—— Malkhaz Bregadze

είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την ποιότητα της εργασίας που γίνεται από CBFI για την κατασκευή και την εγκατάσταση του ψυκτήρα και τα πιό δροσερά δωμάτια στη δυνατότητά μας στο Σικάγο

—— Soni

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Μέθοδοι αποθήκευσης και συντήρησης των αγροτικών προϊόντων

Η αποθήκευση και η συντήρηση των αγροτικών προϊόντων (συνήθως κρύα αποθήκευση χρήσης που αποθηκεύει) είναι πάντα ένα ακανθώδες θέμα για τους παραγωγούς. Η αποθήκευση των αγροτικών προϊόντων απαιτεί γενικά τη μέτρια χαμηλή θερμοκρασία, και δεν μπορεί να προστατευτεί υπερβολικά υγρή και από το φως. Ιδίως, μερικά αγροτικά προϊόντα με τους σκληρούς όρους αποθήκευσης, όπως οι ώριμες μπανάνες και οι ντομάτες, απαιτούν όχι μόνο τη χαμηλή θερμοκρασία αλλά και την κατάλληλη υγρασία για να τους κρατήσουν φρέσκους. Υπάρχουν οι ακόλουθες μέθοδοι για την αποθήκευση και τη συντήρηση των αγροτικών προϊόντων.

1. Ψύξη

 

Η χαμηλή θερμοκρασία μπορεί να μειώσει την αναπνευστική ένταση των αγροτικών προϊόντων, να μειώσει την απώλεια νερού, και να εμποδίσει την αύξηση των μικροοργανισμών. Και μπορεί να καθυστερήσει τη δραστηριότητα των μικροοργανισμών και να εμποδίσει τη δραστηριότητα των ενζύμων, ώστε να αποδυναμωθούν οι φυσιολογικές και χημικές αλλαγές των αγροτικών προϊόντων κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης και να διατηρηθεί η οφειλόμενη ποιότητά τους. Το χαρακτηριστικό αυτής της μεθόδου αποθήκευσης είναι ότι η επίδραση είναι καλή, αλλά το κόστος είναι υψηλότερο.

2. Ξηρός ή αφυδατωμένος

 

Υπάρχουν δύο είδη φυσικής ξήρανσης και τεχνητής ξήρανσης. Ο σκοπός είναι να μειωθεί η υγρασία του περιβάλλοντος αποθήκευσης και των αγροτικών προϊόντων οι ίδιοι, να αποβληθούν οι όροι για την αύξηση και την αναπαραγωγή των μικροοργανισμών, και να αποτραπούν τα αγροτικά προϊόντα από να γίνει moldy. Οι φυσιολογικές δραστηριότητες των ξηρών αγροτικών προϊόντων έχουν μειωθεί πολύ σε έναν χαμηλού επιπέδου, που μπορεί αποτελεσματικά να εμποδίσει τις δραστηριότητες των μικροοργανισμών και είναι κατάλληλες για τη μακροπρόθεσμη αποθήκευση.

3. Ελέγξτε το αέριο στο περιβάλλον αποθήκευσης

 

Η αλλαγή της συγκέντρωσης του αερίου αναπνοής στο περιβάλλον αποθήκευσης μπορεί να εμποδίσει την αναπνοή των αγροτικών προϊόντων και άλλων μεταβολικών αντιδράσεων.

Με την ανάπτυξη της The Times και την πρόοδο της χώρας, η αποθήκευση και η τεχνολογία συντήρησης των αγροτικών προϊόντων έχουν αναπτυχθεί, όπως η τρέχουσα ώριμη κρύα αποθήκευση. Η ημέρα όταν τρώνε οι άνθρωποι τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά κάθε μέρα έρχεται.

Χρόνος μπαρ : 2021-08-05 18:43:34 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Henry Lin

Τηλ.:: 86-180 2621 9032

Φαξ: 86-20-39199299

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)