Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Οι κατασκευαστές ψυκτικών μηχανών λένε γιατί η κατασκευή του πάγου είναι αργή

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το αγαθό υπηρεσιών σας, και ερχόμαστε σε επαφή με για έναν μακρύ, η ψυκτική μηχανή κύβων σας αξιόπιστη -- Σύμβουλος, Κόσοβο

—— Σύμβουλος από Κόσοβο

Επειδή μηχανή κολόνων πάγου CBFI, ψυκτική μηχανή κύβων, ποιοτικό αγαθό κρύων δωματίων. έτσι επιλέγω την επιχείρησή σας

—— Haitham από τη Σαουδική Αραβία

Emily - ελπίζω ότι είστε υγιείς και ευτυχείς. Είμαι ευτυχής να λάβω όλα τα εμπορευματοκιβώτια κρύων δωματίων και φαίνεται πολύ καλό όπως εμείς ανέμεινε. Ευχαριστίες σκουριασμένες.

—— Σκουριασμένος καφετής από το ασβέστιο, ΗΠΑ

η μηχανή κολόνων πάγου πάγου λειτουργεί καλά τις ευχαριστίες

—— Ismaila Silue

με επιτρέψτε να σας ενημερώσω, ότι και τα καίσια συγκεντρώνονται και ο δωρεοδόχος μας είναι πολύ ικανοποιημένος! ευχαριστίες για καλή συνεργασία!

—— Malkhaz Bregadze

είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την ποιότητα της εργασίας που γίνεται από CBFI για την κατασκευή και την εγκατάσταση του ψυκτήρα και τα πιό δροσερά δωμάτια στη δυνατότητά μας στο Σικάγο

—— Soni

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Οι κατασκευαστές ψυκτικών μηχανών λένε γιατί η κατασκευή του πάγου είναι αργή

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της πραγματικής απαίτησης για τους κύβους πάγου, έτσι κατά επιλογή των ψυκτικών μηχανών, την πελάτες πρέπει να εξετάσουν: στην καυτή θερινή ψυκτική μηχανή που αγοράσατε είναι ο κύβος πάγου ικανοποιητικός κατά τη διάρκεια της περιόδου καλής επιχείρησης, και η κατασκευή της ψυκτικής μηχανής έχει χρησιμοποιηθεί για πολύ καιρό, και συνήθως δεν διατηρείται. Είναι αναπόφευκτο ότι ο μηχανισμός κατασκευής πάγου θα είναι αργός. Ο συντάκτης κατασκευής πάγου του εξοπλισμού ψύξης Bingquan θα αναλύσει τις αιτίες και τις λύσεις της κατασκευής πάγου αργά.

 

Υπάρχουν τρεις πιθανοί λόγοι για την αργή κατασκευή πάγου: 1. Η δύναμη της μηχανής είναι μικρή (κατάλληλα αυξήστε το χρόνο κατασκευής πάγου) 2. Η ψυκτική ουσία είναι ανεπαρκής και χάνεται (χρεωμένος από το τμήμα συντήρησης) 3. Το ψυγείο διαρρέει ο πάγος είναι ανώμαλος σε πολλές περιπτώσεις, προκαλείται από την αποτυχία του χρόνου ψύξης (προτεραιότητα που παγώνει κοντά στο δροσίζοντας φύλλο). Μερικές ψυκτικές μηχανές έχουν τις υγρές δεξαμενές αποθήκευσης, οι οποίες μπορούν ενεργά να ρυθμίσουν τους λειτουργούντες όρους χειμώνα και καλοκαιριού. Εάν δεν υπάρχει καμία υγρή δεξαμενή αποθήκευσης, ο πάγος μπορεί να γίνει κανονικά το καλοκαίρι, αλλά όχι το χειμώνα, μπορεί να είναι υπερβολική ψυκτική ουσία. Μετρήστε τη χαμηλή πίεση, εάν χρησιμοποιείτε R22, αυτό πρέπει να είναι κάτω από 0.25MPA, εάν είναι υψηλότερο από 0.3MPA, αυτό θα είναι δύσκολος να παγώσει.

είδηση-CBFI-IMG

Μερικοί κατασκευαστές ψυκτικών μηχανών έχουν τις υγρές δεξαμενές αποθήκευσης, οι οποίες μπορούν ενεργά να ρυθμίσουν τις συνθήκες εργασίας χειμώνα και καλοκαιριού. Εάν δεν υπάρχει καμία υγρή δεξαμενή αποθήκευσης, ο πάγος μπορεί να γίνει κανονικά το καλοκαίρι, αλλά όχι το χειμώνα, μπορεί να είναι υπερβολική ψυκτική ουσία. Μετρήστε τη χαμηλή πίεση, εάν χρησιμοποιείτε R22, αυτό πρέπει να είναι κάτω από 0.25MPA, εάν είναι υψηλότερο από 0.3MPA, αυτό θα είναι δύσκολος να παγώσει.

 

Οι ψυκτικές μηχανές πρέπει να παγώσουν τους κύβους πάγου με μια ικανότητα ψύξης μεγάλου ποσού σε σύντομο χρονικό διάστημα, η οποία είναι η ικανότητα ψύξης μεγάλου ποσού που λαμβάνεται ανά χρόνο μονάδων. Υπολογίζεται σε πρακτικά και τα δευτερόλεπτα. Τα ψυγεία, τα ψυγεία, κ.λπ. υπολογίζονται στις μονάδες 24 ωρών. Εάν η ικανότητα ψύξης είναι ανεπαρκής, μπορεί να ληφθεί με την παράταση του χρόνου.

 

Η ψυκτική μηχανή είναι ένα είδος μηχανικού εξοπλισμού ψύξης που παράγει το νερό μετά από το δροσίζοντας νερό από την ψυκτική ουσία του συστήματος ψύξης μέσω του εξατμιστήρα. Το σύστημα ψύξης επιλέγεται, και ο μεταφορέας νερού χρησιμοποιείται για να περάσει έναν ορισμένο πάγο γίνεται μετά από τον εξοπλισμό. Ανάλογα με την αρχή του εξατμιστήρα και της μεθόδου παραγωγής, η μορφή των παραγμένων κύβων πάγου είναι επίσης διαφορετική οι άνθρωποι διαιρούν γενικά την ψυκτική μηχανή σε ψυκτική μηχανή κύβων, μια ψυκτική μηχανή νιφάδων, μια ψυκτική μηχανή πιάτων, μια ψυκτική μηχανή σωλήνων, μια μηχανή κολόνων πάγου, τα κ.λπ. περιμένουν.

Χρόνος μπαρ : 2021-06-27 19:41:20 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Henry Lin

Τηλ.:: 86-180 2621 9032

Φαξ: 86-20-39199299

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)