Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Πώς να επιλέξει την καλή άμεση δροσίζοντας μηχανή κολόνων πάγου

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το αγαθό υπηρεσιών σας, και ερχόμαστε σε επαφή με για έναν μακρύ, η ψυκτική μηχανή κύβων σας αξιόπιστη -- Σύμβουλος, Κόσοβο

—— Σύμβουλος από Κόσοβο

Επειδή μηχανή κολόνων πάγου CBFI, ψυκτική μηχανή κύβων, ποιοτικό αγαθό κρύων δωματίων. έτσι επιλέγω την επιχείρησή σας

—— Haitham από τη Σαουδική Αραβία

Emily - ελπίζω ότι είστε υγιείς και ευτυχείς. Είμαι ευτυχής να λάβω όλα τα εμπορευματοκιβώτια κρύων δωματίων και φαίνεται πολύ καλό όπως εμείς ανέμεινε. Ευχαριστίες σκουριασμένες.

—— Σκουριασμένος καφετής από το ασβέστιο, ΗΠΑ

η μηχανή κολόνων πάγου πάγου λειτουργεί καλά τις ευχαριστίες

—— Ismaila Silue

με επιτρέψτε να σας ενημερώσω, ότι και τα καίσια συγκεντρώνονται και ο δωρεοδόχος μας είναι πολύ ικανοποιημένος! ευχαριστίες για καλή συνεργασία!

—— Malkhaz Bregadze

είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την ποιότητα της εργασίας που γίνεται από CBFI για την κατασκευή και την εγκατάσταση του ψυκτήρα και τα πιό δροσερά δωμάτια στη δυνατότητά μας στο Σικάγο

—— Soni

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Πώς να επιλέξει την καλή άμεση δροσίζοντας μηχανή κολόνων πάγου

Μηχανή κολόνων πάγου CBFI που διαιρείται σε μηχανή κολόνων πάγου νερού άλμης και άμεση δροσίζοντας μηχανή φραγμών πάγου. Η ικανότητα είναι από 1 - 100 τόνους/24 ώρες.

Πλεονεκτήματα της άμεσης δροσίζοντας μηχανής κολόνων πάγου

Η άμεση δροσίζοντας μηχανή κολόνων πάγου παράγει το μεγαλύτερο μέγεθος παγώνει από άλλες ψυκτικές μηχανές. Χρησιμοποιεί ένα ιδιαίτερα αποδοτικό θερμικά αγώγιμο υλικό κραμάτων αργιλίου για την ανταλλαγή θερμότητας με την ψυκτική ουσία.

Οι φραγμοί πάγου έχουν έναν μεγάλο όγκο, χαμηλό στη θερμοκρασία, μη εύκολη να αφαιρέσει, κατάλληλη να μεταφέρει, και μακροχρόνια στο χρόνο αποθήκευσης. Ήταν πολύ δημοφιλές στις υψηλής θερμοκρασίας τροπικές περιοχές. Μπορεί να συντριφθεί στις διάφορες μορφές φραγμών πάγου σύμφωνα με τις διαφορετικές απαιτήσεις.

 

Χρησιμοποιεί την πλήρως αυτόματη λειτουργία για να προσθέσει το νερό, να κάνει τον πάγο, και να συλλέξει τον πάγο χωρίς την ανάγκη για τη χειρωνακτική εργασία.

 

Η μηχανή κολόνων πάγου έχει μια μακριά ζωή χρήσης. Και επειδή κανένα μέσο υδρόψυξης άλμης η κάνοντας διαδικασία πάγου δεν είναι μη ρυπογόνο. Κάτω από την προϋπόθεση ότι η παροχή νερού φθάνει στο πόσιμο νερό, οι φραγμοί πάγου μπορούν να καλύψουν τις εδώδιμες τυποποιημένες απαιτήσεις, που σπάζουν μέσω του προβλήματος ότι η μεγάλη μηχανή φραγμών πάγου δεν μπορεί ναφαγωθεί. Είναι κατάλληλο για την επεξεργασία τροφίμων, την παραγωγή αλιείας, την ψύξη και τη συντήρηση, τις εμπορικές διοικητικές μέριμνες, τον εδώδιμο πάγο, τις αποβάθρες και τους λιμένες, και το ναυτικό συλλαμβάνει.

 

είδηση-CBFI-IMG

 

Πώς να επιλέξει την καλή άμεση δροσίζοντας μηχανή κολόνων πάγου

1 εμπορικό σήμα μηχανών κολόνων πάγου、: Επιλέξτε το μεγάλο εμπορικό σήμα, όπως CBFI, τοπ manafaturer ψύξης βιομηχανίας για όλες τις ψυκτικές μηχανές

επιλογή φραγμών πάγου 2、

διαμόρφωση μηχανών 3、: επιλέξτε τα γνωστά εξαρτήματα εμπορικών σημάτων, που εξοπλίζονται κυρίως με τους συμπιεστές, τους συμπυκνωτές, τα εξαρτήματα ψύξης, τα ηλεκτρονικά τμήματα ελέγχου, κ.λπ.

εξατμιστήρας 4、: Σύμφωνα με τη διαδικασία, η συντήρηση θερμότητας, ανυψωτικό σύστημα, δομή του εξατμιστήρα πιάτων αργιλίου που παράγεται από τον κατασκευαστή, επιλέγει αυτός που ικανοποιείτε με.

λειτουργία 5、: Η λειτουργική συσκευασία της συσκευής και ο βαθμός αυτοματοποίησης της συσκευής. Δεδομένου ότι τα περισσότερα εμπορικά σήματα των άμεσος-δροσισμένων μηχανών κολόνων πάγου είναι ακόμα χειρωνακτικά σε ισχύ πολλές, ο αυτόματος είναι σίγουρα καλύτερος. Ο εξανθρωπισμός του συστήματος ελέγχου και η ευκολία της λειτουργίας.

 είδηση-πώς να επιλέξει το καλό άμεσο δροσίζοντας μηχανή-CBFI-IMG κολόνων πάγου

Χρόνος μπαρ : 2021-06-27 19:40:43 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Icesource Refrigeration Equipment Co., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Henry Lin

Τηλ.:: 86-180 2621 9032

Φαξ: 86-20-39199299

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)